Tjerk Ridder

THEATERMAKER & STORYTELLER

Bonne Route! – de voorstelling

Tjerk Ridder liep samen met zijn ezel Lodewijk de nieuwe Europese culturele route het Martinuspad van Parijs naar Groningen rond het thema saamhorigheid en delen. Geïnspireerd  door de ervaringen van deze reis ontstond de muziektheatervoorstelling Bonne Route! 

Onder muzikale begeleiding van de Tjerk Ridder Band, met filmmateriaal en songs vertelt Tjerk wat het met je doet als alledaagse zekerheden niet meer vanzelfsprekend zijn. Hij stelt daarbij vragen over thema’s, zoals waar voel je je echt thuis, hoe ga je om met je verlangens in een tijd waarin bijna alles on demand is en hoeveel haast kan je hebben?

‘Afgaand op zijn presentatie op theaterfestival Noorderzon mag je hem gerust tot de meest sympathieke performers van het land rekenen.’ – Dagblad van het Noorden


Tjerk Ridder speelt met zijn band openbare voorstellingen in theaters en op festivals en besloten voorstellingen voor organisaties, bedrijven en onderwijsinstellingen. Bekijk hier de actuele speellijst.

Meer informatie over de voorstellingen, achtergronden en de actuele speellijst vind je onder de menuknoppen bovenaan deze pagina. Voor boekingen kun je contact opnemen met het management. Wil je op de hoogte blijven van Tjerk’s projecten? Meld je aan voor de nieuwsbrief of volg Tjerk via Social Media; Twitter, YouTube, Spotify Instagram en Facebook.