Tjerk Ridder

THEATERMAKER & STORYTELLER

Trekhaak Gezocht! – de voorstelling

Geïnspireerd door de ervaringen van de Trekhaak Gezocht! reis ontstond de muziektheatervoorstellingHet programma is een combinatie van vertellingen, songs en filmmateriaal. Een unieke beleving waarin Tjerk, begeleid door zijn band, het publiek meeneemt op reis aan de hand van universele thema’s als oorsprong, dromen, daadkracht, eenzaamheid, gastvrijheid, vooroordelen en vertrouwen.

Het reisverhaal laat de mogelijkheden van nieuwe verbindingen zien en maakt zichtbaar wat er kan gebeuren als mensen zich open durven te stellen voor het onbekende. Het programma prikkelt en inspireert; het gaat over buiten de lijnen denken en laat zien dat er veel meer mogelijk is dan je van te voren zou kunnen bedenken.

‘Tjerk is gepassioneerd, enthousiast, vernieuwend en pragmatisch. Hij zet de aanwezigen aan te denken en te dromen… En daar ook iets mee te doen. Als Tjerk een evenement of dag komt opluisteren zal je hem niet snel vergeten.’ – Michael Lucassen / TIIN Capital B.V

De première vond plaats in het Dutch Culture Center tijdens de Wereld Expo in Shanghai en is sindsdien honderden keren gespeeld o.a. op theaterfestivals De Parade, Lowlands, Noorderzon, Onderstroom, Crossing Border en het Duitse Extraschicht festival. De muziektheatervoorstelling Trekhaak Gezocht! wordt ook veel ingezet op werkconferenties, congressen en ter inspiratie voor veranderingsprocessen van organisaties en bedrijven, educatieve of sociale instellingen. Bekijk de actuele speellijst.

‘Wat mij het meest is bijgebleven is dat je niet moet blijven hangen in wat je al hebt. Je moet blijven openstaan voor nieuwe mogelijkheden.’ – Marcel de Groot / VodafoneZiggo

Meer informatie over de voorstellingen, achtergronden en de actuele speellijst vind je onder de menuknoppen bovenaan deze pagina. Voor boekingen kun je contact opnemen met het management. Wil je op de hoogte blijven van Tjerk’s projecten? Meld je aan voor de nieuwsbrief of volg Tjerk via Social Media; Twitter, YouTube, Spotify Instagram en Facebook.