Tjerk Ridder

THEATERMAKER & STORYTELLER

Trekhaak Gezocht! – introductie

Je hebt anderen nodig om verder te komen

Tjerk Ridder liftte dwars door Europa, van Utrecht naar Istanboel, met een caravan – maar zonder auto. Onder de titel ‘Trekhaak Gezocht! – Je hebt anderen nodig om verder te komen’ was hij letterlijk opzoek naar trekhaken en daarmee naar welwillendheid, gastvrijheid en vertrouwen. Onderweg vroeg hij de vele Europeanen die hem een trekhaak boden naar hun dromen en grenzen. Uit de reis zijn o.a. een theatervoorstelling en boek voortgekomen.

Internationale mediahit, YouTube en Spotify
Trekhaak Gezocht! groeide uit tot een internationale mediahit in tien verschillende Europese landen. Hieronder het filmfragment, Vukovar. Al het filmmateriaal van de reis vind je op het Trekhaak Gezocht-YouTube-kanaal. Op Spotify kan je de nummers van de theatervoorstelling streamen zowel in het Nederlands als in het Duits streamen.

 

Meer informatie over de voorstellingen, achtergronden en de actuele speellijst vind je onder de menuknoppen bovenaan deze pagina. Voor boekingen kun je contact opnemen met het management. Wil je op de hoogte blijven van Tjerk’s projecten? Meld je aan voor de nieuwsbrief of volg Tjerk via Social Media; Twitter, YouTube, Spotify Instagram en Facebook.