Nieuws

Album release Bonne Route!

Op 11 november 2023, de dag Sint-Maarten, is de officiële online release van het muziekalbum Bonne Route!

In aanloop naar de release van het album interviewt cabaretier Vincent Bijlo, Tjerk over de liedteksten, muziek en de achtergronden voor een podcast. Rond het gesprek zal Tjerk met pianist Matt Daniel ook een aantal nummers akoestisch spelen. De podcast opname is openbaar en vindt plaats in de pittoreske theekoepel in de bossen van Austerlitz, de ‘Koepel van Stoop’ op zondag 24 september om 15.00 uur.

De eerste single, ‘Met jou’ verschijnt op 03 oktober op Spotify, op 24 oktober komt de tweede single, ‘Houd moed’ online.

En natuurlijk hopen we dat ook jij bij het releaseconcert in het Beauforthuis in Austerlitz bent op woensdagavond 15 november! Singer/songwriter Noah Claassen (Kraterwaan) zal met haar mooie eigenzinnige Nederlandstalige liedjes het voorprogramma verzorgen en Nienke de la Rive Box (3 op Reis) heet Tjerk en zijn band welkom op het podium. Naast de vaste leden van de Tjerk Ridder band speelt ook producer van het Bonne Route!-album, Jorn ten Hoopen tijdens het release concert als extra bandlid op elektrische gitaar mee. Het beloofd een mooie avond te worden, we verheugen ons op alles rond de release én ook jou te ontmoeten! Klik hier voor de gehele agenda en tickets.